14 November 2021 van 11.00 tot 12.30

In zijn succesvolle carrière als kickbokstrainer heeft Said el Badaoui een toonaangevende groep van professionele atleten begeleidt op het hoogste niveau, vaak al van jongs af aan, in de UFC, Glory World Series, Bellator, ONE Championship en Enfusion. Maar niet te vergeten de Jeugd series en WFL. Te veel om op te noemen.

Zijn jarenlange ervaring, welke is begonnen toen hij zelf atleet was, deelt hij graag met jou. Zijn routines, vaardigheid, doorzettingsvermogen in loodzware trainingen, deze editie vindt plaats in SB Gym, zijn thuis basis.

Dit seminar van Said gaat over zijn visie rondom kickboksen. Zowel ervaren als minder ervaren kickboksers krijgen praktische oefeningen en leren zijn beste technieken. Een ieder bepaalt zijn eigen niveau en iedereen wordt op zijn wenken bediend. Maar vergis je niet, het wordt flink zweten! Je wordt immers gemotiveerd om hard en sportief te trainen, en altijd ondersteund met een goed onderbouwd verhaal.

Pak nu je kans, proef de trainingsmethodiek van Said el Badaoui en maak deel uit van zijn unieke seminar. In een 1.5 uur durende trainingssessie leer je wat topsport is en word je mindset continu op scherp gezet. Aan het eind van de kickboks college is er volop gelegenheid voor vragen en foto’s.

The size of your succes is determinded by the size of youre belief,  en vergeet je handschoenen niet!

Reserveer snel je tickets, kosten zijn 22.50 p.p.

Klik hier om te reserveren 

boks zaktraining SB gym