Welcome at SB Gym

START SOMETHING NEW in 2023

Kom sporten in onze gym nu en krijg  een set Bokshandschoenen een SB Gym Hoodie of Trainingsbroek van het merk Ballin, kwaliteit verzekerd.

Deze deal geldt op de 1 en 2-jarige memberships en is geldig t/m 31 januari 2023.

_______________

SB Gym is de Fitness-, Kickboks- en Crossfit sportschool van Utrecht waar naast vrije Fitness, diverse trainingen en groepslessen gegeven worden in vrijwel alle disciplines. Wij zijn een zeer toegankelijke en laagdrempelige sportschool en op het gebied van vechtsporten (NOC * NSF gecertificeerde locatie voor topsporters) zijn wij ook de thuisbasis van vele kampioenen.

Maar wij zijn er niet alleen voor de kampioenen, maar voor iedereen, ongeacht het niveau. Zoek je een sportschool waar jij jouw conditie kan verbeteren, waar je veilig en begeleidt kan trainen, individueel of in groepsverband?

Bij ons worden alle deelnemers uitgedaagd om het beste uit zichzelf te halen onder leiding van Said el Badaoui en zijn team. Wij bieden een breed scala aan groeps- en individuele trainingen aan. Wij zijn geopend maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 22.00 uur. Zondags gesloten.

kickboxing_sb gym

fitness_sb gym
mma en bjj_sb gym
personal training_sb gym
voedingscoaching_sb gym
Jeugd trainingen_sb gym
en_GB