• Trainingslocatie Utrecht

Eindelijk, de trainingen zijn vanaf nu weer gestart voor alle leeftijdsgroepen!

SB Gym zal trainen op de grote parkeerplaats aan de Positronweg 2, 3542 AZ Utrecht. Daar hebben wij voldoende rust en ruimte om ongestoord te kunnen trainen.

 • Algemeen

Houd (minimaal) 1,5 meter afstand tot elka ar.

Schud geen handen. Hoest en nies in de binnenkant van uw elleboog.

Was uw handen regelmatig met zeep, bij binnenkomst en of het verlaten het terrain handen desinfecteren.

Heeft u verkoudheidsklachten, zoals neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, lichte hoest of verhoging tot 38 graden Celsius? Blijf thuis en ziek uit.

Heeft 1 of meerdere personen in het huishouden ernstige klachten zoals koorts en/of benauwdheid, dan moet je thuisblijven en kun je niet trainen of training geven.

Stel jezelf regelmatig op de hoogte van de meest actuele richtlijnen via RIVM.nl.

Leden en ouders van leden van leden let op! Men die zich niet aan de aangegeven regels houdt, zal verwijderd worden of niet toegelaten worden tot de lessen.

 • Niveau’s en benodigdheden

4 t/m 12 jaar.  -handschoenen, scheenbeschermers en sportschoenen, bidon en handdoek

12 t/m 16 jaar – handschoenen, scheenbeschermers en sportschoenen, bidon en handdoek

16+ – handschoenen, scheenbeschermers en sportschoenen, bidon en handdoek

 • Sport en veiligheidsuitrusting

Sinds we in deze periode buiten gaan trainen, willen we jullie erop wijzen dat beschermers de veiligheid vergroot, maar niet verplicht is. We willen heel graag dat de kinderen veilig bij ons kunnen trainen en ook blessurevrij huiswaarts keren.

 • Anderhalvemeter beperkingen

Wij weten zeker dat iedereen in de startblokken staat om weer aan de gang te gaan, wij ook!! De anderhalvemeter beperkingen zijn nog steeds van kracht. Dit willen we uitvoerbaar maken door iedereen in aangegeven persoonlijke vakken te laten trainen. De hele training wordt er van iedereen verwacht dat ze in dit vak blijven, mits er anders wordt aangegeven door de trainer.

 • Geen anderhalvemeter beperking t/m 12 jaar

Zoals er nu bekend is en is weergegeven door de overheid is dat de kinderen  t/m 12 jaar kunnen trainen zonder anderhalvemeter beperkingen. Deze leeftijdsgroep mag dus alle trainingen volgen en contact met elkaar hebben zonder enige restricties. Op tijd aanwezig zijn, gehoorzamen, je best doen en plezier hebben.

 • Verwachtingen van SB Gym naar de ouders

Dat de kinderen de regels moeten handhaven en streng na moeten leven. Thuis moet er nadrukkelijk over worden gesproken met de kinderen en de ouders dienen dit duidelijk over te brengen en dat het anders zal zijn dan normaal.

Het is verplicht op jezelf (of je kinderen) aan te melden in de sportbit app. Het aanmelden dient minimaal 24 uur van tevoren te geschieden en het afmelden dient minimaal 12 uur voorafgaand van de les in de sportbit app ingegeven te worden.

De trainer heeft een aangewezen ruimte en vanuit daar zal de les worden geleidt. Het lid mag in geen geval dat vak betreden.

Geen knuffels met de trainer. We begrijpen dat er kinderen zijn die de trainers hebben gemist en daarom over willen gaan tot het geven van high-fives, knuffels, handje schudden, box enz. Dit alles is totaal uitgesloten.

Afstand houden van alle trainers is verplicht, om ook de gezondheid van de trainer te respecteren.

De lessen beginnen op aangegeven roostertijden en deze tijden dienen strikt en strak opgevolgd te worden, 5 minuten na aanvang van de training zal de toegang tot de les worden geweigerd. Zonder aanmelding kan de toegang tot de les worden geweigerd.

 • Aankomst en Vertrek

Er zal een tafel staan met daarop sanitizer of alcohol, zodat iedereen die het terrein op gaat in elk geval schone handen heeft.

Het kind wordt opgevangen door het personeel van de SB Gym

De training wordt op tijd gestart.

Aan het einde van de les wordt er staande af gegroet.

Het kind wordt door de ouders/verzorgers opgehaald

De kleedkamers zijn niet beschikbaar. Dus ga ook voorafgaand aan de training naar het toilet. Omkleden gebeurt niet ter plekke, maar thuis.

 • Schoonmaak en reorganisatie

Na elke les worden alle attributen die gebruikt zijn tijdens de lessen schoongemaakt. Hiervoor gebruiken we sanitizer of alcohol. Het schoonmaken zal grondig gebeuren en zal in geen geval verwaarloosd worden. Het dragen van handschoenen van de trainers is verplicht, dit is om de gezondheid van de trainers te waarborgen.

 • Duur van de lessen.

We willen het lesrooster zoveel mogelijk intact houden. Helaas door de Corona maatregelen is dit in de praktijk niet altijd haalbaar maar de lessen zullen een uur duren.

 • Persoonlijke hygiëne

Zoals in onze algemene voorwaarden is opgenomen die een ieder schoon aan de lessen te beginnen. Dit geldt ook voor de sportuitrusting zoals schoenen, outfit en fightgear.

 • Niet te vroeg/te laat aanwezig

Voor de ouders en de kinderen is het te laat komen een “no go”, maar het is ook niet de bedoeling dat de ouders veel te vroeg naar de afgesproken locatie komen. Na de training dient een ieder gelijk weer naar huis te gaan. Dit is vanuit de overheid medegedeeld en moet opgevolgd worden. Ga alleen naar buiten als het noodzakelijk is.

 • Afmeldingen

Afmelding dient uiterlijk 12 uur van tevoren te zijn gedaan. We rekenen op volle lessen, maar als een les niet vol is door een late afzegging kan ik me voorstellen dat we wachtende die eventueel op de wachtlijst staat nog opgeroepen om alsnog deel te nemen aan de les.