Kickboksen & BokszaktrainingBij SB GymWelkom bij SB Gym, dé sportschool die gespecialiseerd is in kickboksen en bokszak
trainingen. Op deze pagina willen we je graag informeren over de vele mogelijkheden
die SB Gym biedt om jezelf uit te dagen, te inspireren en het beste in jezelf naar
boven te halen. Bij SB Gym staat persoonlijke aandacht centraal, en onze ervaren
trainers met een uitstekende reputatie staan klaar om je te begeleiden op jouw kickbokspad.
Boek een Proefles

Populariteit van Kickboksen

In de afgelopen jaren is kickboksen enorm populair geworden. Maar waarom is deze sport zo in trek? Kickboksen is van oorsprong een sport waarbij fysiek contact een rol speelt, maar het hoeft niet per se gebruikt te worden in zijn agressieve vorm waarin sparren en het verslaan van een tegenstander centraal staan. Steeds meer kickboksscholen maken onderscheid tussen het klaarmaken voor fysieke wedstrijden en scholen die vooral lessen aanbieden om de techniek te beoefenen en fit te worden.

Kickboksen is een van de meest intensieve vormen van trainen. Het is een full-body workout waarbij je spieren constant worden aangespannen. Naast het verbeteren van je voetenwerk en coördinatie, merk je ook al snel vooruitgang in je uithoudingsvermogen. De bekende conditieoefeningen, zoals touwtjespringen, worden afgewisseld met specifieke oefeningen om je techniek te verbeteren. Dit is vooral van belang voor mensen zonder ervaring, omdat het aanleren van een verkeerde techniek snel kan gebeuren. De resultaten van kickboksen zijn relatief snel zichtbaar, zowel in je fysieke gesteldheid als in je zelfvertrouwen.

| Keuze uit Diverse Trainingen

Bij SB Gym geloven we in het belang van een compleet fitnessprogramma om al je doelen te bereiken. Daarom bieden we een diversiteit aan trainingen per week, zodat je een programma kunt samenstellen dat perfect bij jou past. Onze kickbokstrainingen zijn onderverdeeld in drie categorieën: bokszaktraining, techniek en sparring. Daarnaast besteden we ook aandacht aan stabiliteit en lenigheid, belangrijke aspecten in elke groepsles bij SB Gym.

Groot in Persoonlijke Aandacht

Bij SB Gym hechten we veel waarde aan persoonlijke aandacht. Onze ervaren trainers staan klaar om je te begeleiden en te ondersteunen op je kickboksreis. Of je nu een beginner bent of al ervaring hebt, we passen onze trainingen aan op basis van jouw niveau en behoeften. We zorgen ervoor dat je de juiste technieken leert, jezelf uitdaagt en tegelijkertijd op een veilige en effectieve manier traint.

Onze trainingen en groepslessen zijn geschikt voor jong en oud, en voor alle niveaus. We geloven dat kickboksen een sport is die voor iedereen toegankelijk moet zijn, ongeacht je achtergrond of ervaring. Bij SB Gym ben je onderdeel van een gemeenschap die je ondersteunt en motiveert om het beste uit jezelf te halen.

Wat zeggen de Sporters?

Ik ben erg dankbaar en gezegend dat ik de kans kreeg om te trainen bij de beroemde sb gym. Direct na binnenkomst voel je je welkom en iedereen in de sportschool was vriendelijk en respectvol. Er was geen verschil tussen beginners, amateurs, vechters of wereldkampioenen. Het personeel en de coaches waren ook erg aardig en je zag echt dat ze al hun best deden.

Zoals de ongelooflijk aardige dame bij de receptie zei: In deze sportschool gaat het niet om geld.

Deze sportschool laat zien waar het bij vechtsporten om draait.

Ik kom zeker terug

Geweldige sportschool met vriendelijke trainers en mensen. De lessen zijn goed georganiseerd en het niveau van de trainers is geweldig.

Dankjewel voor de goede begeleiding paar sportschoolen geweest maar nu ik hier ben weet ik pas echt hoe ik de beste versie van me zelf kan berijken met de hulp van jullie top trainers
Ik geef jullie 5 sterren voor persoonlijkheid, trainers jullie zijn echt goed beste sportschool het voeld als thuis komen.
Dankjewel

en_GB