Faciliteiten

Bedrijfsclinics

Een unieke bedrijfservaring

Bij SB Gym leggen we de nadruk op het creëren van unieke bedrijfservaringen. Onze op maat gemaakte bedrijfsclinics bieden bedrijven de mogelijkheid om sport, teambuilding en plezier te combineren, terwijl werknemers hun vaardigheden ontwikkelen en teambanden versterken.

waarom kiezen voor een bedrijfsuitje bij sb gym?

Onze bedrijfsclinics zijn speciaal ontworpen sessies waarin werknemers onder deskundige begeleiding van onze trainers kunnen deelnemen aan verschillende activiteiten.

Of het nu gaat om boksen, kickboksen of andere sporten, deze clinics zijn bedoeld om zowel individuele als teamcompetenties te ontwikkelen, terwijl ze tegelijkertijd een leuke en uitdagende ervaring bieden.

Teambuilding

Onze clinics bevorderen samenwerking, versterken relaties en verbeteren de teamdynamiek.

Stressvermindering

Door actief te zijn, kunnen werknemers stress verminderen, wat kan leiden tot meer welzijn op de werkplek.

reserveer jouw bedrijfsclinic

Wil je de voordelen van onze bedrijfsclinics ervaren? Neem vandaag nog contact op met SB Gym om een clinic voor jouw bedrijf te plannen. Laat ons je helpen bij het creëren van een onvergetelijke sportieve ervaring voor jou en je team.

SAMEN OP WEG
NAAR SUCCES

Boek een Proefles 🔥

Als je altijd al hebt willen starten met fitness, is dit jouw kans. Meld je nu aan voor een proefles bij SB Gym en kom langs op onze locatie in Utrecht. Zodra je je aanmeldt, gaan we direct aan de slag en plannen we voor morgen jouw kennismakingsmoment in!