FITNESS & INTERVAL TRAININGEN

Of je nu behoefte hebt aan vrije Fitness of Groepslessen zoals  Circuit, Zaktraining, High Intensity Training, Kracht- en Conditietraining, Circuit of B.B.B. training. bij ons kan het allemaal!

Gaat het jou om het verbeteren van je sportieve prestaties, of wil je slanker en sterker worden dan ooit tevoren? SB Gym Utrecht biedt je alle handvatten die je nodig hebt. Hier doen we alles om jou aan het eind van je training dichter bij je doel te brengen.

  • Circuittraining, welke verzorgt wordt door trainer Luke, wordt een fullbody schema doorlopen, waarbij je meerdere oefeningen voor het hele lichaam achter elkaar uitvoert. Ook werk je aan de conditie, omdat je aan het einde van elke oefening (bijna) geen rust inlast. De rust die je tussen de oefeningen krijgt, is alleen van het lopen naar de volgende o B.B.B. training pakt de drie belangrijkste B’s van je lichaam aan, namelijk Buik, Benen en Billen! In slechts een uur tijd train je al deze zones met behulp van cardio- en krachtoefeningen. Door de ideale combinatie van cardio- en krachttraining verbrandt je veel calorieën, en werk je tegelijkertijd aan het strakker maken van je lichaam!
  • B.B.B. is daarom de perfecte fitness workout voor iedereen die willen afvallen en aan hun conditie willen werken. Trainster Pim verzorgt deze lessen en dit gebeurt nog in een flink tempo. Circuittraining heeft dus als doel om de kracht en het uithoudingsvermogen te vergroten. Dit is ideaal voor mensen die zich fit willen voelen, conditie willen verbeteren en spiermassa willen opbouwen.
  • SB Gym_fitness_crossfit

nl_NL_formal