Said el Badaoui heeft jarenlange ervaring in coaching, vaardigheid met loodzware trainingen en inzichten in wedstrijd opbouw, mentale en fysieke balans. Deze deelt hij graag met jou op elke gewenste locatie of het nu gaat om teamspirit, trainingen voor bedrijven en sportscholen, of een programma op maat gesneden, de seminars van Said zijn altijd een afspiegeling van zijn visie rondom de sport; kickboksen. Zowel ervaren als minder ervaren kickboksers krijgen praktische oefeningen en leren zijn beste technieken. Een ieder bepaalt zijn eigen niveau en iedereen wordt op zijn wenken bediend.

 

Maar ‘it is not gonne be easy’, het wordt flink zweten! Je wordt immers gemotiveerd om hard en sportief te trainen, altijd ondersteund met een goed onderbouwd verhaal.

 

Pak nu je kans en wordt onderdeel van de inzichten van Said opgedaan tijdens het begeleiden van zijn pupillen en vele wereldkampioen. In een 1.5 uur durende trainingssessie leer je wat topsport is en word je mindset continu op scherp gezet. Aan het eind van de kickboks college is er volop gelegenheid voor vragen en foto’s en zoals Said zijn mott; No matter what level you are on, there is room for improvement.

 

Boek een kickboks seminar via: [email protected] of via het contactformulier