Germaine de Randamie

Germaine de Randamie

Trainer

Germaine de Randamie is een vechtsporter puur sang, actief in (Muay Thai) kickboksen en mixed martial arts (MMA).
Zij werd in 2017 de eerste wereldkampioen in het vedergewicht (tot 66 kilo) bij de vrouwen in het Ultimate Fighting Championship (UFC). Daarnaast is zij ook Nederlands, Europees en wereldkampioen kickboksen bij diverse organisties. Germaine is een technische vechtsporter en geeft op een open manier intensieve trainingen voor alle niveau’s.

Najim

Najim

Trainer

Najim is op jonge leefdtijd al verliefd geworden op vechtsporten, hij beoefende fanatiek karate en kungfu. Later is daar ook kickboksen aan toegevoegd. Als leerling van Said leerde hij snel en maakte grote stappen.
Zijn jarenlange ervaring brengt hij vol overgave over op de deelenemers van zijn trainingen. Najim verzorgd voor SB Gym technische-, sparring- en de bokszaktrainingen.
“Succes is geen toeval. Het is hard werken, doorzetten, leren, investeren en vooral houden van wat je doet”

Lizzy Gevers

Lizzy Gevers

Trainer

Lizzy Gevers. Studeerde toegepaste psychologie en heeft een voorliefde voor Judo, MMA en Kickboksen. Als dochter van de bekende judoka Jo Gevers kreeg zij de sport met de paplepel ingegoten. Op de tatami voelt zij zich jarenlang zeer thuis maar in 2018 maakt zij de overstap naar het MMA, daar voelt zij zich echt als een vis in het water. Als opkomend talent voor de UFC verzorgt Lizzy bij SB Gym trainingen met een focus op HIIT en Conditie. Haar motto; "Fight for your Dreams!Just dont give up, NEVER!"

Said el Badaoui

Said el Badaoui

Founder & Trainer

Said is een zeer ervaren trainer en heeft een paar strijders echt naar de top geholpen. Vanuit SB gym is hij trainer van diverse GLORY, ONE Championship, Bellator en UFC wedstrijdvechters. Said heeft in het verleden zelf ook professioneel gevochten maar heeft op een gegeven moment gekozen voor de trainers rol. Hij wil de sport graag aan iedereen overbrengen, ongeacht je niveau. Met veel respect voor elkaar maar met volledige inzet! "We do not remember days we remember moments!" Said is ook de vertrouwenspersoon binnen SB Gym.