• SB Gym - Kickboks gym

Groepstrainingen Kickboksen en Bokszak.

De groepslessen van SB Gym zijn er om je te inspireren, uit te dagen en het beste in jezelf naar boven te halen. Bij SB Gym staat persoonlijke aandacht centraal. Onze trainers hebben jarenlange ervaring en een uitstekende reputatie.

Met diverse trainingen per week helpen wij jou om een compleet fitnessprogramma samen te stellen zodat jij al je doelen kunt bereiken. Wij bieden lessen in drie categorieën: Bokzaktraining, Techniek en Sparring Daarnaast is Stabiliteit en Lenigheid een belangrijk item in elke groepsles.

Maar waarom is deze sport zo populair geworden de laatste jaren? Kickboksen is in principe een sport dat bestaat uit fysieke contact, maar hoeft niet per se gebruikt te worden in zijn agressieve vorm waarin sparren en de tegenstander verslaan centraal staat. Je ziet steeds meer (kickboks) sportscholen die onderscheidt maken tussen het klaarmaken voor de fysieke wedstrijden en sportscholen die vooral de lessen aanbieden om de techniek te beoefenen om zodoende fit te worden.

Kickbokslessen zijn één van de meest intensieve vormen van trainen. Het is een full body work out waarbij de spieren constant aangespannen worden. Behalve dat de spieren je voetenwerk en coördinatie verbeteren gaat ook je uithoudingsvermogen snel vooruit. De bekende conditie oefeningen als touwtjes springen worden afgewisseld met specifieke oefeningen om de techniek te verbeteren, iets wat zeker van belang is voor mensen die geen enkele ervaring hebben met de sport, want een verkeerde techniek is snel aangeleerd.  Resultaten zijn relatief snel zichtbaar.

Wat het ook leuk maakt is dat kickbokslessen meestal in groepsvorm worden aangeboden dus je kan het ook samen doen met je maten, iets wat toch als een stimulans werkt bij de meesten.  Dus heb jij stiekem een bierbuikje overgehouden aan de vakantie en ben je er nog niet vanaf, probeer dan eens een kickboksles bij SB Gym.

Groot in persoonlijke aandacht!  Onze trainingen en groepslessen zijn voor jong en oud en voor alle niveaus.

nl_NL_formal