FITNESS & INTERVAL BIJSB GYMWelkom bij SB Gym Utrecht, dé sportschool voor fitness en intervaltrainingen. Op
deze pagina informeren we je graag over de verschillende mogelijkheden die SB Gym
biedt om je sportieve doelen te bereiken, of het nu gaat om het verbeteren van je
prestaties, slanker worden of sterker dan ooit tevoren worden.
Boek een Proefles

| Fitness bij SB Gym

Bij SB Gym kun je gebruik maken van vrije fitness, waarbij je toegang hebt tot onze fitnessapparatuur en faciliteiten om zelfstandig te trainen. Daarnaast bieden we ook diverse groepslessen aan, waaronder circuittraining, zaktraining, high intensity training, kracht- en conditietraining, en B.B.B.-training. Bij ons is er voor ieder wat wils!

Circuittraining

Tijdens deze fullbody schema’s voer je meerdere oefeningen voor het hele lichaam achter elkaar uit. De nadruk ligt niet alleen op kracht, maar ook op het verbeteren van je conditie door minimale rust tussen de oefeningen. Circuittraining is ideaal voor het vergroten van kracht, uithoudingsvermogen en het opbouwen van spiermassa.

B.B.B. Training

Deze training richt zich specifiek op het aanpakken van de buik, benen en billen. In slechts een uur tijd train je deze zones met behulp van een combinatie van cardio- en krachtoefeningen. B.B.B.-training is ideaal voor iedereen die wil afvallen en het lichaam strakker wil maken. De lessen worden in een flink tempo gegeven, waardoor je veel calorieën verbrandt en tegelijkertijd aan je fitheid werkt.

| Waarom kiezen voor SB Gym?

Bij SB Gym bieden we trainingen aan die je helpen om je kracht, uithoudingsvermogen en fitheid te vergroten. Of je nu wilt afvallen, je conditie wilt verbeteren of spiermassa wilt opbouwen, onze fitness en intervaltrainingen bieden de juiste handvatten om je doelen te bereiken. Met ervaren trainers, diverse groepslessen en een motiverende omgeving zorgen we ervoor dat je aan het eind van elke trainingssessie dichter bij je doel komt.

We nodigen je graag uit om SB Gym te bezoeken en deel te nemen aan onze fitness en intervaltrainingen. Voor meer informatie kun je terecht op onze andere pagina’s of neem contact met ons op via de verstrekte contactgegevens. We staan klaar om je te helpen op jouw weg naar een gezonder en sterker lichaam.

Wat zeggen de Sporters?

Ik ben erg dankbaar en gezegend dat ik de kans kreeg om te trainen bij de beroemde sb gym. Direct na binnenkomst voel je je welkom en iedereen in de sportschool was vriendelijk en respectvol. Er was geen verschil tussen beginners, amateurs, vechters of wereldkampioenen. Het personeel en de coaches waren ook erg aardig en je zag echt dat ze al hun best deden.

Zoals de ongelooflijk aardige dame bij de receptie zei: In deze sportschool gaat het niet om geld.

Deze sportschool laat zien waar het bij vechtsporten om draait.

Ik kom zeker terug

Geweldige sportschool met vriendelijke trainers en mensen. De lessen zijn goed georganiseerd en het niveau van de trainers is geweldig.

Dankjewel voor de goede begeleiding paar sportschoolen geweest maar nu ik hier ben weet ik pas echt hoe ik de beste versie van me zelf kan berijken met de hulp van jullie top trainers
Ik geef jullie 5 sterren voor persoonlijkheid, trainers jullie zijn echt goed beste sportschool het voeld als thuis komen.
Dankjewel

nl_NL_formal