JEUGDTRAINGEN BIJSB GymBij SB Gym geloven we dat topsport niet vanzelf komt. Het vereist discipline en
doorzettingsvermogen om de top te bereiken. We zijn ervan overtuigd dat kickboksen
meer is dan alleen een sport. Het leert je zelfbeheersing, respect en discipline.
Boek een Proefles

| JEUGD PROGRAMMA

Speciaal voor jonge sporters hebben we het Jeugd Programma ontwikkeld. Dit
programma is bedoeld voor kinderen van 5 tot en met 15 jaar.

Integratie van sport en
persoonlijke leerdoelen

Bij SB Gym combineren we sporten met het werken aan persoonlijke leerdoelen. We leggen de nadruk op individuele ontwikkeling en begeleiden onze jonge sporters bij het stellen en behalen van hun leerdoelen.

We volgen de ontwikkeling van onze jonge sporters nauwgezet. We monitoren hun vooruitgang en passen ons programma aan op basis van hun individuele behoeften.

Bij SB Gym leren de jonge sporters niet alleen kickboksen, maar werken ze ook aan het ontwikkelen van een positief zelfbeeld. Ze leren omgaan met regels, met winnen en verliezen, hun woede en agressie te reguleren, en vooral respect te hebben voor elkaar.

ERVAREN TRAINERS BIJ SB GYM

Onze jeugdtrainingen worden geleid door gediplomeerde en ervaren trainers. We bieden een veilige en stimulerende trainingsomgeving voor de jonge sporters.

Wil je je kind inschrijven voor het Jeugd Programma bij SB Gym? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en meer informatie te verstrekken.

Het Jeugd Programma bij SB Gym biedt talloze voordelen en unieke aspecten voor jonge sporters. We moedigen geïnteresseerde ouders/verzorgers aan om contact met ons op te nemen of hun kind direct in te schrijven. We kijken ernaar uit om samen met hen te werken aan de sportieve en persoonlijke groei van hun kind.

Wat zeggen de Sporters?

Ik ben erg dankbaar en gezegend dat ik de kans kreeg om te trainen bij de beroemde sb gym. Direct na binnenkomst voel je je welkom en iedereen in de sportschool was vriendelijk en respectvol. Er was geen verschil tussen beginners, amateurs, vechters of wereldkampioenen. Het personeel en de coaches waren ook erg aardig en je zag echt dat ze al hun best deden.

Zoals de ongelooflijk aardige dame bij de receptie zei: In deze sportschool gaat het niet om geld.

Deze sportschool laat zien waar het bij vechtsporten om draait.

Ik kom zeker terug

Geweldige sportschool met vriendelijke trainers en mensen. De lessen zijn goed georganiseerd en het niveau van de trainers is geweldig.

Dankjewel voor de goede begeleiding paar sportschoolen geweest maar nu ik hier ben weet ik pas echt hoe ik de beste versie van me zelf kan berijken met de hulp van jullie top trainers
Ik geef jullie 5 sterren voor persoonlijkheid, trainers jullie zijn echt goed beste sportschool het voeld als thuis komen.
Dankjewel

nl_NL_formal