Kickboksen gecombineerde met kracht- en conditie training is een populaire en effectieve manier om fitter te worden. Personal Training bij SB Gym is uitdagend en resultaatgericht. Je werkt één-op-één met een trainer aan jouw doelstellingen. De trainingen worden specifiek op jou afgestemd.

Hier zetten we goede intenties om in duurzame gewoontes. Samen maken wij fitness en gezondheid onderdeel van je levensstijl. De trainingen zijn geschikt voor iedereen en de kans op blessures is nihil.

Alle niveaus zijn welkom

SB Gym biedt begeleiding in het (kick)boksen voor iedereen, jong en oud!
Mocht je nog nooit hebben gebokst of gekickbokst dan is dat geen probleem. Samen met trainer Said el Badaoui ga je op 1-op-1 in een rustige omgeving aan de slag. Het is belangrijk om de basis goed te leren en te beheersen(fundament), zodat je hierop verder kunt bouwen.

Ervaren vechtsporters zijn ook welkom voor het verbeteren van jouw techniek en conditie. Mocht je personal trainingen willen afnemen vanwege een wedstrijdvoorbereiding dan is dat in overleg mogelijk.

De kosten voor Personal Trainingen zijn op aanvraag en afhankelijk van welke trainer ingezet wordt, de duur, intensiteit, niveau en vervolg trainingen. Stuur snel een Email naar [email protected]

nl_NL_formal