Change your life Now!

Jacky Gevers Voedings- en Lifestyle Coach.

Zij is opgegroeid in een topsport gezin en is sinds jongs af aan gek op trainen en voeding. Voeding stond bij haar  op hele jonge leeftijd al centraal. Vanaf kleins af aan heeft zij bewust leren omgaan met goede en slechte voeding.

Zij is aan SB Gym in Utrecht verbonden als voedings- en lifestylecoach. Zij werkt veelal met atleten in de vecht- en verdedigingsporten en met mensen die door het aanpassen van hun levensstijl en voedingspatroon fitter, gezonder en strakker in hun vel willen zitten.

Haar start als voedingscoach is ontstaan door haar passie in bodybuilding. Na succesvolle deelnames aan NK, EK Body Fitness staat in 2020 zal het WK BodyFitness op het programma.

Er is ook een periode geweest waar Jacky niet gelukkig was met zichzelf. Zonder begeleiding en de juiste kennis is zij gaan diëten.

jacky gevers_sb gym_utrecht

Met de bekende resultaten; zij voelde zich vaak slap, futloos en bereikte niet het gewenste resultaat. Veel mensen herkennen deze visuele cirkel. Deze ervaringen motiveren haar om iedereen van de juiste kennis te voorzien, goede begeleiding te bieden om de gestelde doelen te behalen.

Door het aanpassen van je leefstijl en je eetgewoonten (in combinatie met de juiste trainingen) krijg je meer energie en voel je je fit. Optimale vitaliteit verhoogt de kwaliteit van leven en zorgt dat je lichaam in balans en op gewicht is.

Jacky haar coaching gaat niet alleen over het aanpassen van je voeding en meer bewegen. Het gaat verder, vastgeroeste patronen doorbreken en investeren in nieuwe gewoonten kost inspanning en vraagt om inzet. Als je iets wilt veranderen, dan moet je zelf in actie komen en voor 100% de verantwoordelijkheid nemen. Ga de confrontatie aan met jezelf, dan zal je écht resultaat boeken.

Tijdens het traject ligt de focus op voeding in combinatie met ontspanning en gedragsverandering. Tijdens de persoonlijke coachmomenten ondersteun ik je bij het creëren van de juiste regie die nodig is om tot blijvend resultaat te komen.

Ik zou hier nog uren over kunnen vertellen maar het is vooral belangrijk dat jij, over je doelstelling(en) verteld! Wij hebben diverse coaching mogelijkheden, pakketten en aanbiedingen. Stuur snel een email naar info@sbgym.nl