Aanbod

Groepslessen

Groepslessen bij SB Gym

INTEGRATIE VAN SPORT EN PERSOONLIJKE LEERDOELEN

Bij SB Gym in Utrecht geloven we in de kracht van groepstraining. Onze groepslessen zijn de perfecte manier om je fitnessdoelen te bereiken terwijl je wordt aangemoedigd door medetrainees en begeleid door ervaren instructeurs. Onze groepslessen bieden een gemeenschap van gelijkgestemde individuen die samenwerken om sterker, fitter en gezonder te worden.

Alle groepslessen

Alle groepslessen

Upper Body Strength Training

Onze Upper Body Strength Training is ontworpen om je bovenlichaam te versterken en te ontwikkelen. Tijdens deze les ligt de focus op het opbouwen van spiermassa en het verbeteren van de kracht in je bovenlichaam. Onze deskundige instructeurs helpen je om de juiste technieken onder de knie te krijgen en dagen je uit om het beste uit jezelf te halen.

Bokszaktraining

Bokszaktraining is een dynamische en leuke workout die zowel je fysieke kracht als je mentale focus verbetert. Tijdens deze les leer je essentiële bokstechnieken, zoals stoten en verdediging, terwijl je een intensieve cardiotraining krijgt. Onze instructeurs begeleiden je bij elke stap, of je nu een beginner of een ervaren bokser bent.

Kickboksen Techniek

Kickboksen is een vechtsport die discipline, techniek en kracht vereist. Onze Kickboksen Techniekles is bedoeld om je de fijne kneepjes van deze sport te leren. We richten ons op stoot- en traptechnieken, evenals op de juiste houding en beweging. Deze les is toegankelijk voor deelnemers van alle niveaus, van beginners tot gevorderden.

Boek een Proefles 🔥

Als je altijd al hebt willen starten met fitness, is dit jouw kans. Meld je nu aan voor een proefles bij SB Gym en kom langs op onze locatie in Utrecht. Zodra je je aanmeldt, gaan we direct aan de slag en plannen we voor morgen jouw kennismakingsmoment in!

1-op-1 Training op de Pads

Onze 1-op-1 Training op de Pads met een Coach is de ultieme manier om je kickbokstechniek te verfijnen. Met persoonlijke begeleiding van onze coaches ligt de nadruk op technische vaardigheden en nauwkeurige uitvoering van bewegingen. Dit is een geweldige optie voor diegenen die extra aandacht en begeleiding wensen.

Wedstrijd
voorbereiding

Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in deelname aan wedstrijden, bieden we een speciale les voor wedstrijdvoorbereiding. Hier leer je niet alleen de techniek, maar ook hoe je je conditie verbetert en je mentaal voorbereidt op wedstrijden. We ondersteunen zowel beginners als recreatieve vechters in hun streven naar succes in de ring.

High-Intensity Interval Training

Onze High-Intensity Interval Training (HIIT) is een intensieve cardio- en krachttraining die je conditie en uithoudingsvermogen verbetert. Deze les is geschikt voor deelnemers van alle fitnessniveaus en biedt een effectieve manier om calorieën te verbranden en je algehele fitheid te verbeteren.

Beleef het zelf

Lid Worden

Onze trainingen en groepslessen zijn geschikt voor jong en oud, en voor alle niveaus. Bij SB Gym ben je onderdeel van een gemeenschap die je ondersteunt en motiveert om het beste uit jezelf te halen.

recreanten GROEPSLESSEN
12 maanden

55,- P/M

Recreanten GROEPSLESSEN
12 maanden

47.50 P/M

Als je altijd al hebt willen starten met groepslessen, is dit jouw kans. Meld je nu aan voor een proefles bij SB Gym en kom langs op onze locatie in Utrecht. 

SAMEN OP WEG
NAAR SUCCES

Boek een Proefles 🔥

Als je altijd al hebt willen starten met fitness, is dit jouw kans. Meld je nu aan voor een proefles bij SB Gym en kom langs op onze locatie in Utrecht. Zodra je je aanmeldt, gaan we direct aan de slag en plannen we voor morgen jouw kennismakingsmoment in!