Over Ons

Onze Trainers

Said el Badaoui

Founder & Trainer

Said is een zeer ervaren trainer en heeft een paar strijders echt naar de top geholpen. Vanuit SB gym is hij trainer van diverse GLORY, ONE Championship, Bellator en UFC wedstrijdvechters. Said heeft in het verleden zelf ook professioneel gevochten maar heeft op een gegeven moment gekozen voor de trainers rol.

Hij wil de sport graag aan iedereen overbrengen, ongeacht je niveau. Met veel respect voor elkaar maar met volledige inzet! “We do not remember days we remember moments!” Said is ook de vertrouwenspersoon binnen SB Gym.

Najim

Trainer

Najim is op jonge leefdtijd al verliefd geworden op vechtsporten, hij beoefende fanatiek karate en kungfu. Later is daar ook kickboksen aan toegevoegd. Als leerling van Said leerde hij snel en maakte grote stappen.

Zijn jarenlange ervaring brengt hij vol overgave over op de deelenemers van zijn trainingen. Najim verzorgd voor SB Gym technische-, sparring- en de bokszaktrainingen. “Succes is geen toeval. Het is hard werken, doorzetten, leren, investeren en vooral houden van wat je doet”

Germaine de Randamie

Trainer

Germaine de Randamie (geboren op 24 april 1984) is een Nederlandse mixed martial artist en voormalig kickbokster. Ze is ongeslagen in gesanctioneerde kickbokspartijen, doet mee aan de Ultimate Fighting Championship (UFC) en was de eerste UFC-vedergewichtkampioene. Voordat ze bij de UFC kwam, nam de Randamie deel aan de Strikeforce vedergewicht divisie.

Jahfar wilnis

Trainer

Jahfarr Wilnis (geboren 26 februari 1986) is een Nederlandse Surinaamse kickbokser, momenteel uitkomend in de zwaargewicht divisie van Glory. Hij is de winnaar van het Kunlun Fight Super Heavyweight Tournament 2015 en de voormalige Enfusion Heavyweight World Champion. Combat Press plaatste hem in de zwaargewicht top tien tussen juli 2015 en december 2017.

SAMEN OP WEG
NAAR SUCCES

Boek een Proefles 🔥

Als je altijd al hebt willen starten met fitness, is dit jouw kans. Meld je nu aan voor een proefles bij SB Gym en kom langs op onze locatie in Utrecht. Zodra je je aanmeldt, gaan we direct aan de slag en plannen we voor morgen jouw kennismakingsmoment in!