Aanbod

Hoogtekamer Training

SB Gym in Utrecht pakt uit met een professionele hoogtekamer.

Naast conditieverbetering leidt trainen in de hoogtekamer o.m. tot een verhoogde glucoseopname en een stabieler bloedglucose niveau. Een betere vetverbranding, eigen aan het trainen op grote hoogte, leidt tot sneller gewichtsverlies. Ook een verlaging van de cholesterolspiegel en de bloeddruk horen tot de resultaten.

Boek een Proefles 🔥

Als je altijd al hebt willen starten met fitness, is dit jouw kans. Meld je nu aan voor een proefles bij SB Gym en kom langs op onze locatie in Utrecht. Zodra je je aanmeldt, gaan we direct aan de slag en plannen we  jouw kennismakingsmoment in!

persoonlijke begeleiding voor optimaal resultaat

Kom deze superefficiënte en gezonde trainingsmethode ontdekken bij SB Gym. De hoogtekamer past overigens helemaal in het totaalplaatje van een moderne gym met een gevarieerde fitness aanbod om fit, gezond en vooruitstrevend te blijven.

Individueel of in groepsverband, recreatief of resultaatgericht: dankzij de familiale en hartelijke sfeer traint u bij SB Gym altijd met plezier. Trainen in de hoogtekamer is efficiënt én gezond.

DAy1 op bezoek

Primeur in Utrecht

SB Gym zorgt voor een Utrechtse primeur zo wordt wat vroeger alleen in het bereik van topsporters lag, nu ook laagdrempelig aangeboden aan recreanten, sporters en mensen met medische problemen als diabetes, obesitas en astma.

Geschikt voor iedereen

Topsporters zijn al lang vertrouwd met de voordelen van hoogtetraining. Verhoging van het zuurstoftransport, zuurstofopname en glucoseopname in de spieren en organen zijn de belangrijkste resultaten ervan. In een hoogtecabine worden alle omstandigheden van trainen op grote hoogte gesimuleerd.

SAMEN OP WEG
NAAR SUCCES

Boek een Proefles 🔥

Als je altijd al hebt willen starten met fitness, is dit jouw kans. Meld je nu aan voor een proefles bij SB Gym en kom langs op onze locatie in Utrecht. Zodra je je aanmeldt, gaan we direct aan de slag en plannen we voor morgen jouw kennismakingsmoment in!